Με τη συμμετοχή 35 μαθητών Λυκείων απ’ όλη την χώρα ολοκληρώθηκε, σήμερα το μεσημέρι 23 Μαΐου, ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Γρίφων, Λογικής και Μαθηματικών “Πρωταγόρας ο Αβδηρίτης”, που οργάνωσαν οι ομάδες του 3ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής: Ομάδα Λογικής και Ομάδα Προγραμματισμού & Ρομποτικής σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Οι μαθητές, όπως δήλωσαν, έμειναν ευχαριστημένοι με την διοργάνωση και τον ευχάριστο τρόπο που παρουσιάστηκαν οι γρίφοι.

” Δεν κατάλαβα πως πέρασε ο χρόνος”, “Έμοιαζε πιο πολύ με παιχνίδι παρά με μαθηματικά”, “Ο διαγωνισμός ήταν άριστα οργανωμένος και η γνώμη μου είναι πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα καθώς επίσης και η τεχνική υποστήριξη ήταν εξαιρετική!”, “Θέλουμε και του χρόνου να γίνει διαδικτυακά για να συμμετέχουμε ειδικά εμείς που βρισκόμαστε στην νησιωτική Ελλάδα”, “Πολύ ωραία εμπειρία θα ήθελα να συμμετέχω και του χρόνου από κοντά”, “Ήταν μια όμορφη εμπειρία! Χαίρομαι που μπόρεσε να γίνει διαδικτυακά γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσα να δοκιμάσω.” ήταν κάποια από τα σχόλια τους.

Αναζήτηση βεβαίωσης / επαίνου: https://quizcontest.sch.gr/certificates-2021/